A pénteki és szombati nap eredménye két erőlködős futás és igaz jobb, mint eddig, de még mindig nem elég jó idő eredmény: 7,98.

A döntőbe sikerült bejutnom és ott 6. helyezést értem el, de a remélt időeredményt nem tudtam megközelíteni. Az mondjuk valamilyen szinten megnyugtat, hogy az egész sprinter banda maga alatt teljesített, amit igazából nem értek, de ezek szerint van rá valamilyen magyarázat. Az azért jól esett amikor a döntő után szólították a nevemet, mert az egyetemisták közül harmadik lettem, úgyhogy ünnepélyes eredményhirdetés keretében megjutalmaztak.

A következő hét még könnyebb lesz. Talán a következő versenyen tényleg azt fogom érezni meg teljesíteni, amit kéne. Több ilyen "jó, de nem elég jó" posztot már nem akarok írni.

 

Szerző: Badzsi

Szólj hozzá!

Címkék: sport

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása