bekescsaba_logo2009.jpg  Múlthét pénteken, júliust 20-án elbúcsúztattak minket, olimpikonokat Békéscsabán, az Ibsen házban. Nagyon kedves és szép műsorral kedveskedett a város az öt fiatal versenyzőnek: az egyedüli duplázó Böczögő Dorina tornász, akinek már második Olimpiája lesz Londonban, Bohus Richárd úszó aki nagy meglepetést okozva, de egyáltalán nem véletlenül jutott ki és mi hárman, atléták; Madarász Viki gyalogló, Márton Anita súlylökő és jómagam. Mellettünk az utazó edzőket is megillette a méltó ünneplés, hisz Dorina edzője, Petrovszki Pál és a súlyemelők szövetségi kapitánya, a Seul-ban 4.helyezett Bökfi János is az utazó csapat tagja.

búcsú.png

 

  A várost Hanó Miklbúcsú2.jpgós alpolgármester képviselte, de Vantara Gyula polgármester is intézett hozzánk pár szép szót levelében. Mellettük a város egyik olimpiai bajnoka, aki épp a 100. bajnok, Gedó György ökölvívó is megszólalt és ellátott bennünket pár jó tanáccsal. Volt egy kis megemlékezés a békéscsabai kötődésű olimpikonokról és természetesen kiemelten a bajnokokról. Jó érzés volt, hogy hamarosan én is csatlakozni fogok ahhoz a nagyszerű névsorhoz és én is egyike leszek a viharsarki sportolóknak, akik eljutottak az ötkarikás játékokra.

   Nagyon jó érzés volt, hogy szülővárosom ilyen nagy szeretettel és büszkeséggel kezelt bennünket. Egy ilyen kisvárosnak nagy dolog, hogy 5 sportoló képviselheti a legnagyobb sportrendezvényen és ennek megfelelően búcsúztatott minket, úgyhogy városunk szeretetével és büszkeségével felvértezve teljes mértékben készen állunk a legjobb formánkat hozni.  


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bernadett Lajos 2012.12.17. 21:07:11

Dorina és te vagy a favorit!!!!!! :) Aranyos voltál a Kínaival!
süti beállítások módosítása