Sok idő telt el az utolsó bejegyzésem óta. Véget értek amerikai kalandjaim és ezzel a blog frissítése is. Sokszor eszembe jutott, hogy folytatni kéne, mert történtek velem említésre méltó dolgok azóta, de mégsem éreztem úgy, hogy egy blogot meg tudnék tölteni velük.

   Egy Olimpia viszont már van akkora esemény, hogy bőségesen lehessen mesélni róla, ezért döntöttem úgy, hogy újból kezdem és megosztom élményeimet mindazokkal, akiket érdekel. Remélem meg fogom tudni mutatni, milyen egy ilyen óriási esemény belülről, egy sportoló szemével.

   Szeretnék először is köszönetet mondani testvéremnek, Bencének, aki támogatott a blog folytatásában és ilyen szépen felújította az oldal küllemét. Mellette hálás vagyok családomnak, és Medovarszki Jani bácsinak, akik szintén támogattak ebben. Köszönöm nektek!  

Szerző: Badzsi

1 komment

Címkék: köszöntő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása