Ma itteni idő szerint 3 és 4 óra között állok rajthoz 60 méteres gátfutásban. A verseny itthon lesz. Még mindig nem számít túl fontosnak, hisz korán van még, ahogy a cím is sugallja csak a szezonnyitó megmérettetés.

 

Kíváncsi vagyok mire leszek képes, mert a tegnapi gát-rajt edzésen egész jónak éreztem a mozgásomat.Ma délelőtt csináltunk egy kis ideg-izom kapcsolatokat felébresztő átmozgató edzést, úgyhogy jól érzem magam.

 

A mezőny megint nagyon jónak ígérkezik. Rajthoz áll az újdonsült edzőtársam Jeffry Julims, aki a decemberi versenyt új versenycsúccsal nyerte, az egyetemi gátas csúcstartó Jared MacLeod, aki már mint profi atléta versenyez és nem utolsó sorban Tom Pappas, világbajnok tízpróbázó.

 

A verseny után ahogy alkalmam lesz rá közlöm az eredményt.

 

Szerző: Badzsi

2 komment

Címkék: sport

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medovarszki János 2010.01.17. 00:29:24

Kedves Balázs! A kételkedés előre visz, gondolkodj, tegyél fel a kinti edzőidnek értelmes kérdéseket. Amit rólunk írtál, meghatott kissé. Ezért érdemes dolgozni, boldog vagyok, hogy idős koromra ezt is megéltem. Rendes fiú vagy. Jó versenyeket kívánok, hajrá, Balázs! Szeretettel üdvözöllek: Jani bátyád.

bcsac-S-K 2010.01.25. 12:52:15

Kedves Balázs!
A Club sportolói és edzői nevében gratulálunk a jó futásodhoz.Biztosak vagyunk abban,hogy hamarosan átléped a 8mp-t.Mint már sokszor elmondtam élvezet olvasni amit irsz,jó olvasni a higgadt önétékelésed és mindent.Várunk minden jelzésedet,szoritunk neked!
T,Sanyi-bá
süti beállítások módosítása