Leesett az első hó

2009.12.09. 19:33

Már vagy két napja esik a hó itt a városban és ennek eredménye képen 20 cm-es hó fedi a tájat. De hogy ez ne legyen elég néha iszonyat erősségű hideg szél is betársul, úgyhogy amellett, hogy nagyon szép most minden nagyon hideg és nehezen viselhető a kinti időjárás. Persze annyira nem vészes, mert nem mindig fúj a szél és olyankor nagyon jó.

 

Az időjárásra hivatkozva eléggé megborultak az egyetemi órarendek. Elvileg a tanítás az nem szünetel, de jó pár vizsgát meg egy két órát nekem már eltöröltek illetve áttettek. Valószínű azért ennyire érzékenyek a hóra, mert itt mindenki autóval közlekedik, semmiféle tömegközlekedés nincs, azon az egy kisbuszon kívül aminek három megállója van és hát azért az nem fedi le a város túlnyomó részét. Na szóval mivel itt mindenkinek van autója és azt minden alkalommal használja, a csúszóssá vált utak miatt az egyetem gondolom nem akart kockáztatni és megváltoztatta az órarendeket egy kicsit.

 

Saját képeket majd nemsokára fogok készíteni és azt majd felrakom egy következő posztban. Addig is itt egy kis ízelítő. 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása