Nagyon jó érzés az éppen kibontakozóban lévő tavaszból belecsöppenni a tomboló nyárba. Legfőképp azért is, mert Kansasben borzasztóan őrült mostanában az időjárás. Egyik nap süt a nap, a következő nap pedig havazik, aztán esik az eső pár napig aztán megint kisüt a nap. Ez nem így van itt Arizonában. Gyönyörű napsütés, jó meleg, de nem annyira, hogy megsül az ember. A páratartalom alacsony, szóval egyszerűen tökéletes az időjárás.

 

A környék nagyon szép. Teli van az egész város pálmafákkal meg kaktuszokkal. A házak stílusa is más, ami nekem nagyon tetszik, de hát az egész városrész nagyon jól néz ki. Na de úgyse tudom tökéletesen leírni a látottakat, inkább megmutatom. A képek magukért beszélnek.

 

A verseny elég későn lesz. Majd csak kicsivel 5 óra előtt kezdődik a 4x100, az otthoni rendszertől elég eltérő módon majdnem az első versenyszámként. Ezután majd csak 8órakor lesz a 200 méter, úgyhogy bőven lesz idő a két futás között.

 

Szóval akkor itt vannak a képek:

 

Szerző: Badzsi

Szólj hozzá!

Címkék: utazás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása