Az utolsó két hét

2009.12.03. 01:02

Már csak két hét van hátra a hazautazásom előtt és számos tennivaló. Elsősorban szombaton lesz a záró angolvizsga, amit ha jól sikerül megírni, akkor a következő szemeszterben elkezdhetem a normál egyetemi tanulmányaimat, szóval arra készülgetek. A következő héten elvileg még lesz tanítás, de elég foghíjas órarenddel, szóval a nem lesz már olyan megterhelő.

 

Aminek viszont a legjobban örülök, hogy jövőhét szombaton végre rajthoz állhatok. Az első, de még annyira nem komoly versenyünk már akkor meglesz. Még annyira nem érzem készen magamat a versenyzésre, de mindenképpen jó lesz kicsit kizökkenni a monoton edzésből.

 

Ez 12én lesz és utána már csak pár napot kell kibírni ahhoz, hogy végre haza mehessek, ugyanis december 16-án indul a gépem Kansas City-ből és 17én érkezek meg Budapesten.

 

Szerző: Badzsi

1 komment

Címkék: általános

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagatelle 2009.12.08. 22:01:22

Már nagyon várunk haza Bazsiiii! by BaToBa
süti beállítások módosítása