Az Erősítőterem

2009.10.16. 07:21

 Ígértem képeket az erősítőteremről, amit most meg is mutatok, de ha már erről van szó, akkor kicsit mesélek is róla.

 

A terem az amerikai focistadion mellett levő épület alaksorában van, amit az egyetem sportolói használhatnak csak. Körülbelül 15 percnyi bicikliútra van a szállásunktól, amit nem esik olyan jól letekerni kora reggelente. Na de mindegy... Számos eszköz áll a sportolók rendelkezésére, amikkel szinte minden speciális erősítőgyakorlatot meg lehet csinálni. Rengeteg kézi súlyzó meg súlyemelő hely van. Mindenféle gépek vannak: a futógéptől kezdve a szobabicikliig, meg a már említett lépcsőgép is. Egyszóval nagyon jól felszerelt ez a terem, minden magyar klub álma lehetne egy ilyen, abban biztos vagyok. ...

 

De nem csak a felszereltség van rendben, hanem a hangulat is, mivel megállás nélkül megy a jobbnál-jobb amcsi rock zene, ami sokszor nagyon meglendíti a munkakedvet. Emellett még van vagy 6 fickó akiknek az a dolguk, hogy ott lent legyenek a teremben, és segítsenek a sportolóknak az edzésben, ha valami technikai vagy bármi másféle probléma merülne fel.

 

A felfrissülésért, meg az edzés közbeni ásványi anyag pótlásáért pedig a korlátlanul fogyasztható Gatorade izotóniás ital és protein shake gondoskodik. Na jó, az nem teljesen igaz hogy korlátlanul fogyasztható, mert néha nem nagyon van, de amúgy majdnem.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása