Újra Arizonában

2010.04.03. 02:52

Tegnap este 7 órakor újra útnak indult a csapat. A helyszín újra Arizona állam, de most Tucson városban vagyunk a University of Arizona csapata által rendezett Jim Click elnevezésű verseny miatt. Ezúttal az út sokkal hosszabb volt, ezért is már csütörtök este elindultunk Kansas city-be és ott meg is szálltunk éjszakára, mert másnap kora reggel indultunk tovább repülővel. Egy átszállással repültünk Los Angelesen keresztül, úgyhogy elég hosszú volt az utunk.

 

Voltak azért jó pillanatok is, úgyhogy nem volt túl vészes. Gondolok itt arra, hogy elrepültünk a Grand Kanyon felett, ami nagyon szép volt. Los Angelest is meg tudtuk lesni többé-kevésbé a levegőből, ami szintén nem volt hétköznapi látvány, de ezek mellett a Csendes óceánt is említhetném, Mexicót és persze a sivatagot is Arizonában. Ezekről pár képet csatoltam a poszt végén.

 

A meglepetéseknek evvel nem volt vége. Maradt hátra a hotel, ami nagyon szép és meglepően jobb, mint az összes hotel, ahol eddig megszálltunk. Van külön nappali kanapéval meg óriási tv-vel, kis közlekedő, ahonnan a mosdó nyílik és a hálószoba két hatalmas ággyal. Teljesen még nem fedeztük fel a hotelt, de biztos vagyok benne, hogy tartogat meg kellemes meglepetéseket.

 

Délután egykor foglaltuk el a szállást és utána kis idővel elmentünk kis átmozgatásra a pályára. Az idő nagyon szép volt és az edzés is jól ment. Holnap a verseny a 4x100 méteres váltóval kezdődik és utána egy órával a 110 gát következik. Kíváncsi vagyok nagyon 110 gáton mire vagyok most képes. Nagy elvárásaim még természetesen nincsenek, mert még nagyon messze vagyunk a tétversenyektől, de azért örülnék egy jó időeredménynek.

 

Szerző: Badzsi

Szólj hozzá!

Címkék: utazás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása