Kezdődik a szabadtéri szezon

2010.03.27. 06:41

Holnap újra elkezdődik a versenyszezon, de immár a szabadban. Rövid pihenőnek nem nevezhető szünet után újra felvehetjük a versenyfelszerelést és megmutathatjuk mit tartogatunk a perselyünkben. Ez a verseny nem csak azért különleges, mert az első kinti verseny, de azért is, mert ez az első helyszín, ahova repülővel jöttünk. Most Arizona államban vagyunk, Phoenix főváros Tempe részében. Kansas Cityből repültünk és körülbelül két és fél óra volt az út. Egész jól telt, kicsit hosszú volt, de teljesen kibírható.

 

Két óra az időeltolódás Manhattanhez képest, úgyhogy itteni idő szerint 7 óra fele érkeztünk meg, de beletelt egy kis időbe, amíg az edzők kibéreltek két kis furgont, ugyanis csak egy apró része jött el a csapatnak. 5 fiú és 7 lány. Mivel még elég korán van és messze vannak a tétversenyek, ez a megmérettetés leginkább csak a felkészülés része. Ezért is a gát még nem kerül terítékre. 200 méteren és 4x100as váltó befutótagjaként fogok rajthoz állni és majd jövőhéten a következő arizonai versenyen próbálkozok meg a 110 gáttal.

 

Az idő nagyon jó itt, most este fél 11kor 20 fok van, úgyhogy gondolom holnap napközben rendes nyári idő fog minket köszönteni. Bővebb információkkal és képekkel holnap fogok újra jelentkezni. Addig is minden jót!

Szerző: Badzsi

Szólj hozzá!

Címkék: sport

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása